Millainen on paras meikkivoide sekaiholle

  • 23 May, 2022

Paras meikkivoide sekaiholle.

Meikkivoide kannattaa aina valita oman ihotyypin mukaan. Sen mukaan valittu meikkivoide mahdollistaa pitkäkestoisen ja luonnollisen tuloksen. Monilla on sekaiho, mutta on otettava huomioon, että ihotyyppi voi muuttua monista eri syistä. Esimerkiksi vuodenaikojen vaihtelu, hormonit ja ikääntyminen vaikuttavat ihoon. Sinulle aiemmin sopinut meikkivoide ei siis välttämättä ole enää tulevaisuudessa sinulle paras vaihtoehto. Millainen sitten on paras meikkivoide sekaiholle?

Valitse paras meikkivoide sekaiholle vinkkien avulla

Sekaiho tyyppisillä kasvoilla on sekä kuivempia että rasvoittuvia kohtia. Sekaihossa on rasvoittuvalla t-alueella laajentuneita ihohuokosia. Poskilla on usein kuivuutta ja kasvojen puhdistuksen jälkeen kasvojen ihoa voi kiristää ja sen pinta voi tuntua kuivalta. Tällaisella sekaiholla paras vaihtoehto voi olla ihon pintaa silottava meikkivoide. Pitkäkestoisin vaihtoehto sekaiholle on koostumukseltaan ohut ja samettisen mattapinnan jättävä tuote.

Kannattaa huomioida, että muutkin asiat kuin varsinaisen meikkivoiteen valinta, vaikuttavat lopputulokseen. Esimerkiksi kasvojen puhdistus ja hoito oikeilla tuotteilla on tärkeää. Sekaiholle suunnattu primer eli meikinpohjustaja ja meikkivoide voivat yhdessä luoda hyvin luonnollisen sekä kauniin meikkipohjan. Primer auttaa meikkivoidetta levittymään tasaisemmin ja meikkiä pysymään siistimpänä koko päivän.

Valitse tuotteet oikein

Kosteuttavat meikkivoiteet ovat paras valinta sekaiholle. Ei kuitenkaan kannata valita vain kosteuttavaa voidetta vaan voide joka sekä kosteuttaa että imee iholta ylimääräistä talia. Myös tuote, jolla levität meikkivoidetta, vaikuttaa lopputulokseen. Voit levittää voiteen esimerkiksi meikkisiveltimellä, sormin tai meikkisienellä. Esimerkiksi kostutetulla meikkisienellä saa hieman kuulaamman lopputuloksen.